Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ερωτήσεις απ' το Positive Girl

Το προσκλητήριο μού έπεσε απ' τα χέρια. Όχι δεν γίνεται, δεν είναι δυνατόν. Εσύ... Τι; Να μη σας τραγουδήσω λίγο Χριστοδουλόπουλο; Όχι;;; Καααλά!! Θα το θυμάμαι αυτό, να ξεύρετε. Σηκώνω το προσκλητήριο, λοιπόν. Ξετυλίγω τη σατέν κορδέλα, που είναι και διπλής όψης. Και σας διαβάζω, απ' το χαρτί -που είναι μεταλλιζέ ζαχαρί με πορώδη υφή-, με στεντόρεια φωνή: Ήρθε η κατάλληλη στιγμή να σε ρωτήσω / και για σένα κι άλλα πράγματα να γνωρίσω. Κι η αποστολέας δεν είναι άλλη απ' την Κατερίνα ~ Positive Thinking Greece. *Εδώ πέφτουν τα ευχαριστήρια, οι αγκαλιές και τα σβουριχτά φιλιά*

Καθαρίζω λάρυγγα και προχωρώ στις ερωτήσεις, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος. 






Ποια ταινία σε ταρακούνησε πολύ με τα μηνύματά της;

Η πρώτη που μου έρχεται στο μυαλό αυτή τη στιγμή είναι "Ο άνθρωπος ελέφαντας" (The elephant man), σε σκηνοθεσία του David Lynch. Με άγγιξε βαθύτατα, και πέρασαν μέρες για να εξασθενίσει το αίσθημα που μου προκάλεσε. Δυνατή ταινία & βασισμένη σε αληθινή ιστορία. Μια ταινία που πραγματεύεται το ποιόν, αντικατροπτίζοντας υπέροχα το ποιος είναι το πραγματικό τέρας, που κατασπαράζει κι εκμεταλλευέται το διαφορετικό, μένοντας στα επιφανειακά κι όχι στα ουσιώδη, μέσα απ' τις αντιφάσεις που υπογραμμίζει η ταινία. Προβληματίζει για την ίδια ουσία τής ύπαρξης.
  

Τι σε εμπνέει περισσότερο;

 Η φύση, γιατί με αναζωογονεί και με ηρεμεί. Κι η παρατήρηση, κυρίως στο κομμάτι τής ανθρώπινης συμπεριφοράς. Υπάρχει τίποτα πιο εκπαιδευτικό από αυτό;


 Ποια πόλη-χώρα ή νησί θα πρότεινες ανεπιφύλακτα σε κάποιον και γιατί;

Θα πω: Βρυξέλλες. Είχα λατρέψει!! Υπέροχα αξιοθέατα να δεις, και πάνω απ' όλα: υπέροχες σοκολάτες να φας!!!!!! Αυτές δεν ήταν σοκολάτες, ήταν αμβροσία!!!!
 

Ποιο τραγούδι σε εκφράζει αυτή την περίοδο;

Ποτέ δεν συνέδεα φάσεις μου με τραγούδια, μα σε χαρές μα σε λύπες. Και θα εκμεταλλευτώ το γεγονός πως δεν μου έρχεται κάποιο που να με εκφράζει, για να τιμήσω το Κατερινούδι. Fever Ray - Keep the streets empty for me > τραγούδι που έμαθα από την ίδια και λάτρεψα, απ' το μπάσιμο κιόλας. The Horrors - I only think of you > που μου έδωσε. Απ' τα πρώτα μας τραγούδια. Δεν υπάρχει φορά που να μην τ' ακούσω, όπως και τα υπόλοιπα, και δεν σε θυμηθώ. :)



Ποιο ήταν το αγαπημένο σου παιδικό παραμύθι;

Δεν θυμάμαι τίτλο. Αλλά, θυμάμαι ότι ήταν στο top ζήτησης, όταν ήμουν πιτσιρίκι. Το ζητούσαμε (=εγώ κι η αδερφή μου, καθότι δίδυμες --για τους καινούριους!!) πάρα πολύ συχνά. Επίσης, δεν θυμάμαι όλο το story. Σκόρπια τμήματα θυμάμαι μόνο, με χαρακτηριστικό: ένα βασιλόπουλο (?) καθισμένο σε έναν δράκο, να πάει να σώσει μια κοπέλα, η οποία ή που ήταν κι αυτή γαλαζοαίματη ή που ήταν κοινή θνητή, που ήντονε αιχμάλωτη. Ο δράκος, κατά το ταξίδι, ζητούσε φλασκί με νερό και κομμάτι κρέατος, για να παίρνει δυνάμεις. Στον γυρισμό, όμως, το βασιλόπουλο -σε κάποια φάση- ξεμένει από κρέας, και κόβει κομμάτι απ' το πόδι του. Ο δράκος, όμως, το καταλαβαίνει κι απλώς το βάζει στο στόμα του και του το δίνει πίσω όταν φτάνουν σώοι κι αβλαβείς. Και σ' αυτά, κλατάρει η μνήμη μου.

Τα Χριστούγεννα έκανα νύξη στην μαμά μου, λέγοντάς της "θυμάσαι που...". Και μου είπε ότι της το έλεγε ο παππούς μου όταν ήταν κοριτσάκι. :))
 

Αν δεν έχεις κάνει κάτι extreme, τι θα ήθελες να τολμήσεις;

 Να ντυθώ σαν άλλη rock star, με την ανάλογη κουπ, να βγάλω τ' απωθημένα μου, να δω ότι είμαι σαν ανάποδο γαμώτο, και να μου φύγει αυτή η ιδέα απ' την κεφάλα διαπαντός.


Ένας νέος blogger ζητάει την συμβουλή σου. Τι θα του έλεγες;   

Να είναι αληθινός, με ό,τι συνεπάγεται.  
 

Αν είχες την επιλογή να γυρίσεις πίσω στον χρόνο, σε ποια εποχή θα προτιμούσες να ζήσεις; 

Ευκολάκι. Έχω μια λατρεία στο αλλοτινό, οπότε δεν θα έχανα ευκαιρία να χωθώ σε ένα φόρεμα εποχής και να έχω τα μαλλιά μου θεσπέσια φτιαγμένα, και να μετακινούμαι με άμαξα. Φφφςςς, ζούπερ γουάου σου λέω!!

-Αν η μηχανή του χρόνου έχει βλάβη και δεν μπορεί να με μεταφέρει τόσο πίσω, συμβιβάζομαι και σε λίγες δεκαετίες πίσω. Να λικνίζομαι στους ρυθμούς του σέικ και του μπλουζ (βερμούτ να πιω, ή είναι μπλιαχ;).  


Ποια θεωρείς πως είναι μία από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις στην ανθρωπότητα;

Αναντίρρητα το να μπορούμε να δίνουμε ένα νικητήριο χαστούκι στις ασθένειες. Αλλιώς, θα υποφέραμε και θα πεθαίναμε σα τα μυρμήγκια, για πλάκα. 
 

Αν σου πρότειναν να γράψεις την βιογραφία ενός ανθρώπου, ποιον θα επέλεγες και γιατί;

Θα έγραφα την βιογραφία κάποιου που έχει περάσει από χίλια κύματα, συνεχίζοντας να χαμογελά, να παλεύει, να πιστεύει στα ιδανικά του... παραμένοντας βαθιά ανθρώπινος.


Αν κάποτε το "Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία"  ήταν το σύνθημα, τώρα ποιο πιστεύεις πως αντιπροσωπεύει την εποχή μας;    

Παραμένει το ίδιο επίκαιρο και σήμερα, φρονώ. 

41 σχόλια:

  1. Α, στο καλό... Καθάριζες λάρυγγα? Νόμιζα πως σου είπε τίποτα το μπισκοτίνι και πνίγηκες, καλέ!
    ;-)
    Μα τί όμορφες απαντήσεις που έδωσες, βρε λατρεία?!!
    (Κάνε υπόκλιση, σε χειροκροτώ!)
    Α, μπορείς να συνδυάσεις δύο διαφορετικές φάσεις: Βάλε φόρεμα επαφής και κάνε το μαλλί πανκ-rock!
    (Εσύ, αγάπη μου, ανάποδο γαμώτο, δεν πρόκειται να γίνεις ποτέ!!! Αφού είσαι πλάι μου, θες-δε-θες παίρνεις κάτι από τη λάμψη μου!!!!)
    (Σκύψε, μου πετάνε ντομάτες!)
    Για βερμούτ, δεν ξέρω καθότι... μπουμπούκι!!!
    (Έβηξε καμιά?!)
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά! (Πολλά λέμε!)
    Καλό βράδυ, απολαυστικό μου Αμαζονάκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *"φόρεμα επαφής????!!!!! Oh, dear Lord!
      Εποχής εννοούσα!!!
      αχαχαχαχαχα!

      Διαγραφή
    2. Μέχρι τον Τύρναβο πρέπει ν' ακούστηκα σίγουρα, αν όχι μέχρι το μπισκοτίνι. χαχαχα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ, ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ!!!!! Είμαι σε χαρουμενιάρικο mood, καθότι δυο μέρες δεν έχουμε μάθημα, ήρθες και με απογείωσες!!

      ΥΓ. Περιττό να σου πω ότι κάθισα και προβληματίστηκα μ' αυτό το επαφής. χαχαχα

      Extra σβουριχτά smoutses, αγαπημένο συριανολουκουμάκι μου!!!!!!

      Διαγραφή
    3. γκούχου και ξαναγκούχου (για το συριανολουκουμομπούμπουκο πήγαινε αυτό) έχω μάτια και στην πλάτη και τον βήχα πρόχειρο,ακόμη και αν τρέχω σαν τον Βέγγο (κάποτε,φέτος...του χρόνου) θα σε πετύχαινα να με διαβάλλεις ότι πνίγω αθώες και ανυπεράσπιστες υπάρξεις...

      Διαγραφή
    4. Κάτσε να πιάσω συναίσθημα αθώας κι ανυπεράσπιστης ύπαρξης.

      https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/v/t34.0-12/1979711_10203486227264502_1060075788_n.jpg?oh=46f37d225f76eeaabd0b57d395242d02&oe=533CED75&__gda__=1396507626_33d4e6156f0f291fe04a4b65a92be176

      Διαγραφή
    5. Ax, μη με κοιτάς έτσιιιιιιιιι...
      Λιώνωωωωωωω...

      Διαγραφή
    6. Χαχαχα!!!

      Έπρεπε να ήταν gifάκι, για να έριχνε κι ένα βλεφαροπετάρισμα. :P

      Διαγραφή
  2. Μόνο εσύ θα μπορούσες να ξεκινήσεις με Χριστοδουλόπουλο!!!!!! Τρελοκομείο μου! Λέω να φύγω για Βρυξέλλες.....πά-ραυ-τα-!!! Πλάκα-πλάκα, δεν θυμάμαι τη γεύση του βερμούτ, αλλά κάτι τέτοια ποτά ταιριάζουν πολύ με τη σοκολάτα, οπόταν;; !! Πολλά γλυκά φιλιά κουμπαρόνι μου τρελό! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που να στα λέω! Ξαναγύρισα για να με αποκαταστήσω, διότι μπέρδεψα το βερμούτ με το μπράντι!! Τελικά, όπου βερμούτ βάλε (πιες) μπράντι, φάε και μια (μια;;) σοκολατίτσα και θα με θυμηθείς κουμπαρόνι μου! Κι ας κάνουμε υπομονή άλλους 9 μήνες (ούτε γκαστριά να ήταν!) μέχρι να ξανασκάσουν μύτη τα σοκολατένια μελομακάρονα!! Μάκια! Καλό ξημέρωμα!

      Διαγραφή
    2. Γέλιο back to back. Επίσης, δεν-υπάρχεις, καρντιά μου!!! Κι άλλο τέτοιο κουμπαρόνι δεν θα ξαναματαβρώ, γιατί κι εγώ μελομακάρονα είχα στον νου μου (αν δεν ταιριάζαμε, δεν θα κουμπαριάζαμε!!!). Σε σκεφτόμουν κι έλεγα από μέσα μου: να φάμε τέτοιες σοκολάτες και να φωνάζουμε στα μελομακάρονα "απεταξάμην"!!! Ααααχ, έπρεπε να σε γνώριζα 5-6 χρόνια πριν, να σου 'φερνα απ' τα ξένα αυτό το θείο πράμα. Να πίναμε και τα μπράντι μας, και να πέφταμε σε νιρβάνα. :))

      Πολλά αέρινα φιλιά σου στέλνω > φφφφοουυυ!!!

      Διαγραφή
  3. Δίδυμη και συ; μα ξέρω περισσότερους μπλογκερς διδύμους από ό,τι στην καθημερινότητα χοχο! να μαζευτούμε μια μέρα όλες μαζί να πούμε για τις παραξενιές που λένε ότι έχουμε κι αν τελικά ισχύει :P

    καλά παιδί μου γτ δεν ντύνεσαι τα καρναβαλια; ημαρτον! να μην το σκέφτεις; τς τς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλο και κάτι θα έχω κι από παραξενιές. :P
      Ρε συ, εμένα η σχολή μου έχει γίνει διδυμοφωλιά. Γνωρίζω τουλάχιστον 6-7 "ζευγαράκια". :))

      Ο τρελαμός για το καρναβάλι, θάφτηκε μέσα μου στα τέλη γυμνασίου. Από τότε γέρασα πολύ και δεν με συγκινούν. χαχαχα

      Φιλιά, Ειρηνάκι!!!

      Διαγραφή
  4. Κοριτσάκι μου είδα Χριστοδουλόπουλο και είπα να την κάνω , σάμπως θα με έβλεπες , αλλά έμεινα για να απολαύσω τις απαντήσεις σου . Βερμούτ δεν ξέρω τι είναι , δεν γεννήθηκα εδώ καρντιά μου
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα!!! Πάλι καλά, δηλαδή, που δεν το είπα κι ολόκληρο. Φιουφ! Με διαφορετική ερμηνεία, κι όχι χριστοδουλοπουλική, πιάνεται; Θα προσπαθήσω, αλήθεια.

      Σάματις εγώ ξέρω τι είναι το βερμούτ; Ούτε στα μάτια μου δεν το έχω δει. Ποτάκι είναι, πάντως (αυτό το ξέρω!!). Το οποίο συνηθιζόταν κάτι δεκαετίες πίσω.

      Φιλιά πολλά, Νικόλ μου!! ^_^

      Διαγραφή
  5. Πολύ μου άρεσαν οι απαντήσεις σου Λυσίππη!

    Καληνύχτα και καλά να περνάς! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αναστασια μου αγαπημενη καλημερα!
    Πολυ ομορφες απαντησεις!
    Ειλικρινεις, καθαριες! :)
    Φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. προσγειωμένες απαντήσεις ....κι εγω θυμαμαι αυτην την ταινία ,θα ψαξω να την ξαναδω τωρα που μου τη θύμισες...εχω συγγενεις στις Βρυξέλλες ,δεν τους αρεσει καθόλου ο καιρός,αλλά εμένα μου αρεσουν αυτά τα μέρη κι ακόμα πιο Βορεια!
    καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταπληκτική ταινία, έτσι; Είχα ρίξει το κλάμα της ζωής μου, και δεν μπορούσα να την ξεχάσω επί πόσες μέρες.

      Εμείς Ιούνιο - Ιούλιο είχαμε πάει, ευτυχώς. Είχε μεν συννεφούλα, αλλά αυτή η δροσούλα ήταν το κάτι άλλο. Και μένα μου άρεσε πάρα πολύ, και θέλω να ξαναπάω. Πήγαμε σε διάφορα μέρη, που δεν θυμάμαι πια. Δεν ξεχνάω την ομορφιά, το ότι δεν έβρισκες το παραμικρό σκουπιδάκι έξω και την ευγένεια των ανθρώπων -έστω αυτή την τυπική. Μας πήγαν και στην Μπριζ. Πόσο υπέροχη. Και πετύχαμε και νεόνυμφους να ποζάρουν στον φακό. Τι να πω;! Ήταν υπέροχα!! Κι ακόμη πιο υπέροχα όταν πήγαμε σε ελληνικό μαγαζί. Το ότι άκουγες την γλώσσα σου κι έτρωγες τις γεύσεις σου, ήταν το κάτι άλλο. Και το όλο feeling τα έσπαγε, καθότι ήταν σε υπόγειο -αν θυμάμαι καλά- κι ήταν σα κάστρο. Ημίφως & πιάνο!!! All the money!!!

      Αργοπορημένη καλημέρα & πολλά φιλιά!! :)

      Διαγραφή
  8. Αν η αδερφή σου είναι σαν κι εσένα μιλάμε για double attack!!!!! Χαχαχαχα!!! Λυσιππάκι μου πάντα λατρεύω να σε διαβάζω. Το πνεύμα σου και το χιούμορ σου είναι μοναδικά!!!!
    :))))
    Σε φιλώ γλυκά μάτια μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κίνδυνος θάνατος, που λέει κι η Λίντα; :P
      Κάααλη είναι κι αυτή μωρέ, αλλά σαν και μένα;;; Μπααα!!! χαχαχα (Καλά που δεν μας διαβάζει!!!)

      Σ' ευχαριστώ για το χαμογελάκι που μου ζωγράφισες με τα υπέροχα λόγια σου, Μαριλένα μου. Τι χαμογελάκι, δηλαδή. Μια χαμογελάρα ΝΑ (με το συμπάθιο). :))

      Φιλιά πολλά πολλά!!!!!!

      Διαγραφή
  9. Αλό μικρό μου γλυκό μου πόνι!
    Ακούω τις μουσικές σου επιλογές ( που πάντα λατρεύω) σε διάβασα χαμογελώντας...γιατί μου αρέσεις πολύ χαζούλικο-γλυκούλικο κορτσουδι μου!
    Ο άνθρωπος ελέφαντας πολύ καλή αλλά μου είχε αφήσει πολύ μελαγχολία!!!
    Σε φιλώ γλυκά ματς μουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοκολάτες προσπερνώ αδιάφορα!
      Σφυρίζοντας!
      Είμαι και στην τρίτη μέρα..
      Δίαιτας!
      Μάκια!

      Διαγραφή
    2. Όλα καλά και άγια, αλλά αυτό το "χαζούλικο" τι το ήθελες; Πώς μπορώ να πείσω για χαζούλικο, όταν το IQ μου έχει πάρει την ανηφόρα και προσεγγίζει επικίνδυνα τα Ιμαλάια; Ούτε το κεφάλι μου δεν ξύνω για να κατεβάσω ιδέες, να φανταστείς. Το έχω ξυμένο εκ γενετής. :)

      -Σε πειράζω φυσικά!! ♥-

      Υπέροχη ταινία ο ελεφαντάνθρωπος. Βέβαια, είχα πλαντάξει στο κλάμα (αλλά τι νοστιμάδα έχει μια ταινία, αν δεν έχει και λίγο πλανταμό;!).

      Διαγραφή
  10. Φφφςςς, ζούπερ γουάου οι απαντήσεις σου!!

    Μαζί σου στην μηχανή του χρόνου και στις σοκολάτες!!
    Το keep the streets empty αν δεν το ακούσω κάτι παθαίνω..
    είμαι καλά γιατρέ μου;; Γίνεται να ερωτεύεσαι τραγούδι;;;

    Έχεις δίδυμη αδερφή;; Πάντα αναρωτιόμουν πως να είναι..!
    Ο Κώστας μου έχει δίδυμο αδερφό, μέχρι το λύκειο έμοιαζαν πολύ.

    Α και πες στην φίλη σου την Αριστέα όταν ανεβάζω τις ίδιες μουσικές επιλογές δεν δίνει σημασία.. Μόνο όταν τις ακούει από σενα.. καλααααά!!! χαχαχα η γκρίνια του παρθενακίου με έπιασε!
    Το παραμύθι γιατί κάτι μου θυμίζει αλλά δεν μου'ρχεται κιόλας;;

    Πολλά φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα!! Στην μηχανή του χρόνου, αγκαλιά με σοκολάτες και να ηχεί το keep the streets empty. Μα πόσο προχώ πχια;; χαχαχα

      Έχω, έχω!! Και μοιάζουμε πολύ κιόλας, αλλά δεν είμαστε copy-paste. Η σχέση των διδύμων είναι άλλη φάση, εντελώς -αν και δεν είναι κανόνας, γιατί έχω δει δίδυμα που δεν είχαν τόσο δυνατή σχέση. Για μένα είναι ευλογία που την έχω στη ζωή μου. Ταιριάζουμε και καταλαβαινόμαστε πλήρως. Και πάμε πάντα σα τους Χιώτες. :P Κι όταν δεν την έχω σε ακτίνα που να την πιάνουν οι κεραίες μου, νιώθω κάπως.

      Χαχα!! Αριστέααα, φου φου. Το Κατερινάτσι θέλει να σου πει κάτι. :))

      Θα ρωτήσω την μαμά μου αν θυμάται/ξέρει τίτλο, να το γκουκλίσω. Αν βρω τίποτις θα στο κάμω πάσα.

      Μάκια πολλά και γλυκά, Κατερινούδι μου!!

      Διαγραφή
    2. Μόλις μαζεύτηκα και κάνω τις ενημερώσεις μου! Δεν το είχα δει το σχόλιο της Κατερίνας ( πού να προλάβω;)
      Η αλήθεια είναι πως ακούω πάντα του πονιού γιατί τεσταρισμένα πια ό,τι κι αν βάλει είναι λατρεία το λιγότερο!
      Φιλιά και αποθηκεύω το κομμάτι πάραυτα!

      ματς και μουτς!

      Διαγραφή
    3. Με τέτοιο σχόλιο, το πόνι έχει πάρει μπόι κι έχει μεταμορφωθεί σε άλογο, που στέκεται στα πίσω πόδια και χαρωποχλιμιντράει. Α, και χαμογελάει, βεβαίως βεβαίως. Χε!

      Διαγραφή
  11. Μ' άρεσε πάρα πολύ η εισαγωγή της ανάρτησής σου!!!!Περιμένουμε και live εκτέλεση του ''προσκλητηρίου''!!
    Οι μουσικές σου επιλογές πολύ πολύ ωραίες!!
    Και με παρακίνησες να δω και το elephant man!
    Να έχεις ένα όμορφο σαββατοκύριακο!
    Ανθή (diaba-zo.blogspot.gr)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιτέλους, να κι ένας άνθρωπος που αναγνωρίζει την τραγουδιστική μου δεινότητα. Μόλις επείσθην ότι γνωρίζεις από καλή μουσική & μπράβο για τα ωραία σου γούστα, κοπέλα μου. :P :D

      Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.
      Να την δεις την ταινιούλα. Μελαγχολικούτσικη, αλλά πολύ καλή. Και με μηνύματα.

      Ένα άνθος στην Ανθή μαζί με ένα ζεστό καλωσόρισμα. :))

      Διαγραφή
  12. Για μένα που μόλις πριν λίγες μέρες σε πρωτοσυνάντησα, αυτές οι απαντήσεις με βοήθησαν να σε γνωρίσω ακόμα καλύτερα... άσε που σε πολλά ταιριάζουμε! ;-)
    ΑΦιλάκια και καλή ανοιξιάτικη βδομάδα από αύριο! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, πέρα του ότι διασκεδάζεις με κάτι τέτοια παιχνιδάκια, βοηθούν να γνωρίζεις και τον άλλο ακόμη καλύτερα. Και χαίρομαι που ταιριάζουμε κιόλας. :)

      Καλημέρα, Στεφανία μου!!
      Με συγχωρείς για την αργοπορημένη απάντηση, αλλά το ίντερνετ μου έκανε τσαλιμάκια, και μου έδινε πρόσβαση μόνο στο facebook και στο youtube.

      Διαγραφή
  13. Συγχαρητήρια για το όμορφο βραβείο σου...Όμορφες οι απαντήσεις σου κοριτσάκι μου, καλή σου μέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με μεγάλη καθυστέρηση, σ' ευχαριστώ πολύ, Ωραιοζήλη μου, για τα όμορφα λόγια σου. Ό,τι είχα κανονικά ίντερνετ κι απάντησα στην Στεφανία, το έχασα πάλι και δεν πρόκαμα να απαντήσω και σε σένα. Μόλις χθες το φτιάξανε.

      Καλό σαβ/κο να έχεις!! ^_^

      Διαγραφή
  14. Νόστιμο μικρό τρελό μου, μάγκικο μελαχρινό μου,αν υποψιαστώ ότι υπάρχει και μια ακόμη σαν και σένα,θα διπλασιαστεί η χαρά μου!!!
    Αν σκοπεύεις πάντως να ντυθείς ροκ σταρ ή ροκ κριθάρ να με πεις να ντυθούμε μαζί γιατί το'χω!χιχι
    Σ' αφήνω τώρα αλλά θα ξανάρθω σύντομα να σε πάρω από το χέρι να πάμε φύση να εμπνευστούμε μαζί,εντάξ? ❤ ❤ ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να και το πειστήριο για να διπλασιαστεί η χαρά σου...

      https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1770760756984&set=a.1701425103636.97521.1478206648&type=3&theater

      Με κλειστά μάτια σ' εμπιστεύομαι, φιληνάδα, για ροκίσιες καταστάσεις (ροκ κριθάρ!!! χαχαχα). Εδώ κοτζάμου Χιονάτη κατάφερες να πείσεις και να την κάμνεις αστέρι. Εγώ θα σου κάνω τσαλιμάκια; :P

      *έχω σιάξει ήδη το μαλλί, έχω φορέσει τα καλά μου, έχω γυαλίσει τα παπούτσια μου και περιμένω στο παραθύρι να σε δω και να μου κορνάρεις. *βλεφαροπετάρισμα*

      Διαγραφή
  15. Βρυξέλλες ε?
    παίζει να είσαι και η μόνη από την οποία το έχω ακούσει αυτό. προσωπικά δεν έχω πάει αλλά αρκετοί φίλοι μου έλεγαν πως είναι από τα μέρη που δεν θα ήθελαν να βρεθούν ξανά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, εμένα μου είχε αρέσει πολύ θυμάμαι. Ήταν κι η πρώτη μου απόδραση στας εξωτερικάς, οπότε είναι μια πολύ γλυκιά ανάμνηση (και μεταφορικά, αλλά και κυριολεκτικά με τόσες σοκολάτες που έφαγα -είχα πάει με την διευθύντριά μου -chocoholic κι αυτή!!- κι είχαμε τρελαθεί να πηγαίνουμε σε όλες τις σοκολατερί. χαχα).

      Νομίζω είναι η πρώτη φορά που σχολιάζεις εδώ;
      Σε καλωσορίζω και σου εύχομαι έναν γλυκύτατο Απρίλη.

      Διαγραφή
  16. ωω! πολύ ωραίες οι απαντήσεις σου!!
    μου λειψες.
    σε φιλώ πολύ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ, κορίτσι μου.
      Ναι, χάθηκα η αλήθεια είναι. Είχα πρόβλημα με το wi-fi και δεν μπορούσα να μπω.

      Χαρούμενο σαβ/κο να έχεις!! Φιλάκια πολλά!! :)

      Διαγραφή