Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Christmas Award

Κι εκεί που ήπρεπε να πάρω τα σύνεργα της καλής νοικοκυράς, της δούλας και κυράς, και ν' αρχινήσω να συγυρίζω 'δω μέσα, καθότι πολλή σκόνη, βρε πουλάκι μου, κι άσε που θα ξετρούπωνα και καμιά αράχνη ή νυχτερίδα -έτσι όπως το 'χω παραμελήσει το έρμο το blog-... και θα το πάθαινα το εγκεφαλικό... σκάει το μάννα εξ ουρανού κι αγαλλιάζει η ψυχούλα μου.

Το αγαπημένο Κατερινάκι κι η νέα μου φίλη Νικολέτα μού χάρισαν το Christmas Award. Σας ευχαριστώ αμφότερες που με σκεφτήκατε. :))



Christmas mood, οπότενες λέω "Λυσίππη, θα ντυθείς αναλόγως, και δεν δέχομαι κουβέντα. Άντε γιατί α!". Το 'βαλα το τσίλικο γιορτινιάρικο σκουφάκι, σιχτίρισα και λίγο... μα να μην κάθεται σε μια κατηραμένη θέση αυτό το χνουδωτό ασπρουλιάρικο μπαλάκι; Τι δεξά το έκαμα, τι αριστερά το έκαμα, τίποτα αυτό. Στη μέση θρονιάστηκε, και μου κρύβει τα μάτια τα πλάνα κι αεροπλάνα. 

Επειδή ήδη ο καφές έχει φτάκει στη μέση, έχει ενεργήσει για τα καλά και το νιαουριτό μου θα είναι συνεχόμενο κι ανηλεές, θα δείξω κατανόηση και θα σταματήσω εδώ και θα μπω στο ψητό (όχι, δεν θα φέρω γουρ'νόπουλο).


Οι τέσσερες ερωτήσεις 

Η πιο όμορφη Χριστουγεννιάτικη ανάμνηση
Αγαπημένο ξένο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι
Αγαπημένο ελληνικό Χριστουγεννιάτικο τραγούδι
Το δώρο που θα ήθελα για τα φετινά Χριστούγεννα

Και...

Κάνε μια ευχή για το 2014
Δώσε το βραβείο σε 6 blogs που παρακολουθείς


Η πιο όμορφη Χριστουγεννιάτικη ανάμνηση

Ε, αναντίρρητα οι παιδικές. Τότε που ήταν όλα πιο αθώα, η ψυχή σου ανοιχτή στην ομορφιά... συγκινούμενη από καθετί. Όλα όμορφες αναμνήσεις γινόντουσαν με τον άκρατο ενθουσιασμό. Σαν μεγαλύτερη δεν έχω να θυμάμαι πολλά που να μάχονται για την "πιο όμορφη ανάμνηση", παρά ένα στιγμιότυπο. Ήταν πριν δύο χρόνια, τότε που περιμέναμε να αλλάξει ο χρόνος. Φιλοξενούσαμε την μαμά της μαμάς μου, που μας είχε κάνει μπάχαλο. Ή με τα νεύρα ξεσηκωμένα θα ήσουν ή με την διάθεση να σέρνεται, και να φοβάσαι να περπατήσεις μη τυχόν και την τσαλαπατήσεις. Το λοιπόν, είχαμε μαζευτεί στην κουζίνα. Συζητούσαμε κι ακούγαμε λαϊκά και ζεϊμπέκικα μέχρι να έρθει η ώρα να αλλάξει ο χρόνος. Τότε άξαφνα, για να ξεφύγουμε και να ζωντανέψουμε λιγάκι, σηκώνεται η μαμά μου κι αρχίζει να χορεύει ζεϊμπέκικο. Πότε κανονικά και πότε του έδινε κωμική χροιά. Το τι γέλιο και τι κέφι είχα κάνει εκείνο το βράδυ δεν λέγεται. Θα έχω να το θυμάμαι για πολύυυυ καιρό. 


 Αγαπημένο ξένο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι

Το White Christmas από Sinatra. Επίσης, μ' αρέσουν πολύ το Last Christmas και το Feliz Navidad, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με πολύ όμορφες παιδικές αναμνήσεις. 


 Αγαπημένο ελληνικό Χριστουγεννιάτικο τραγούδι

Ο μικρός τυμπανιστής, με διαφορά -και σε ξένο στίχο. Κάθε φορά που το ακούω με συγκινεί και μου δημιουργεί πολύ όμορφα συναισθήματα. Δεν θα παραλείψω να αναφέρω και τα Χριστούγεννα της Βανδή, που μαζί με το Last Christmas παίζανε λούπα κάθε χρόνο. Κοπανιέμαι και ξελαρυγγιάζομαι να το τραγουδάω. :P


 Το δώρο που θα ήθελα για τα φετινά Χριστούγεννα

Χμ. Τι δώρο θέλω να μου δώσουν; Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι πολύ των δώρων -στο να παίρνω, γιατί στο να δίνω πετάω την σκούφια μου. Όχι πως δεν μ' ευχαριστούν, δεν με συγκινούν και δεν το εκτιμάω. Αντιθέτως μάλιστα, αλλά δεν παύουν να είναι δευτερεύοντα για μένα. Το καλύτερο δώρο για μένα είναι το "ειλικρινές μαζί". Η αγάπη και το νοιάξιμο. Τα υλικά τα παίρνεις και μόνος σου, ενώ αυτά δεν τα πουλάνε πουθενά -γι' αυτό κι έχουν τόση μεγάλη αξία όταν τα βρίσκεις. 


Κάνε μια ευχή για το 2014 

Σε προσωπικό επίπεδο: Υγεία πάνω απ' όλα, και λίγη τύχη -σε κάποια πράγματα-, μπας και ξεκολλήσουμε και δούμε καμιά άσπρη μέρα 

Για την κοινωνία φώτιση κι ευαισθητοποίηση/μαλάκωμα, τίποτε άλλο.  


Ωραιοζήλημπισκοτάκι, δελφινάκι, Κική, κουμπαρόνι, Στιγμούλα... αν θέλετε μπορείτε να το συνεχίσετε. :))

48 σχόλια:

  1. Λυσιππάκι μου γλυκό, συγχαρητήρια για το βραβείο σου.
    Μου άρεσαν οι απαντήσεις σου, οι μουσικές σου επιλογές, οι ευχές σου.
    Εγώ σου εύχομαι τα φετινά Χριστούγεννα να σου φέρουν ότι πραγματικά ποθεί η ψυχούλα σου και να σε κάνουν πολύ ευτυχισμένη!
    Να περνάς όμορφα και να χαμογελάς.
    Καλή εβδομάδα. Σε φιλώ γλυκά γλυκά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, απ' το στόμα σου και στου Θεού τ' αφτί, καλό μου Μαρινάκι. Κι όχι μόνο για μένα, αλλά και για σένα και για τον καθένα μας. :)
      Καλή βδομάδα και για σένα.
      Σε γλυκοφιλώ και σ' αγκαλιάζω!!! ♥

      Διαγραφή
  2. Α, μου αρέσει αυτό το βραβείο και πολύ περισσότερο οι Χριστουγεννιάτικες ερωτήσεις!
    Μου άρεσαν τόσο μα τόσο οι απαντήσεις σου αλλά θα ασταθώ περισσότερο σ' αυτά: "Η αγάπη και το νοιάξιμο. Τα υλικά τα παίρνεις και μόνος σου, ενώ αυτά δεν τα πουλάνε πουθενά -γι' αυτό κι έχουν τόση μεγάλη αξία όταν τα βρίσκεις. " Μεγάλη αλήθεια και εγώ μαζί σου Φίλη μου.
    Και φτάνω στο τέλος της ανάρτησης και διαβάζω τα ονόματα των blogs που πασάρεις το βραβείο και βλέπω να γράφει "Στιγμούλα", και λέω: Μπας και είμαι εγώ αυτή η "Στιγμούλα";" και ναι είμαι εγώ!
    Η "Στιγμούλα" σ' ευχαριστεί πολύ, γιατί αγαπάει αυτές τις γιορτές!
    Καλό μήνα και Καλή εβδομάδααααα!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι, Μαράκι μου. Κι επειδή είναι και δυσεύρετα (τα περισσότερα είναι σκέτα "ιλουστρασιόν", ίσα να τραβάνε το βλέμμα σου), τα κάνει απ' τα ακριβότερα και πολυτιμότερα δώρα.

      χαχαχα
      Να είναι καλά η Στιγμούλα. Πες της ότι δεν μπορούσα να την παραλείψω, εφόσον είδα αυτή της την αγάπη.
      Φιλιά πολλά, με τις θερμότερες ευχές μου για έναν υπέροχο μήνα και μια χαρούμενη βδομάδα. :))

      Διαγραφή
  3. Χα!Τι ωραία που στολίστηκες αμαζόνα μου με τα γατιά σου,τα σκουφιά σου,τα Χριστουγεννιάτικά σου πολύ σε χάρηκα!
    Τα συχαρίκια μου για το βραβειάκι σου οι απαντήσεις σου άπαικτες όπως και εσύ,το δώρο σου για φέτος το καταχάρηκα και μακάρι να πιάσουν τόπο οι ευχές σου!
    Εύχομαι αυτά τα Χριστούγεννα να είσαι γερή,τυχερή και πολύ πολύ χαρούμενη όπως σου αξίζει!
    Το μπισκοτάκι σου σε ευχαριστεί για το Χριστουγεννιάτικο βραβειάκι που του χάρισες και πετάει την αγιοβασιλιάτικη σκούφια του από χαρά!χιχι
    Καλό μήνα αμαζόνα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα πόσο γλυκιά είσαι. Μου σχημάτισες ένα χαμόγελο ΝΑ (με το συμπάθιο). Γλυκό σκαστό φιλί μόνο για πάρτη σου, φίνο μπισκοτάκι μου, και πολλές ευχές για σένα και την οικογένειά σου.

      Καλό μήνα, χαρά μου!! <3

      Διαγραφή
  4. ωστε εχουμε κ εποχιακα βραβεια στο μπλογκ τελικα!
    να χαιρεσαι το βραβειακι σου λοιπον κ νομιζω ειναι το καλυτερο απ ολα, καθοτι γιορτινο!

    καλες γιορτες να εχουμε, ναι, ναι απο τωρα κ καλο μηνα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμέ, όλα τα έχουμε. Δεν μας λείπει τίποτις.
      Ευχαριστώ κι ανταποδίδω μ' αγάπη, Φανή μου.
      Να είσαι καλά!!

      Διαγραφή
  5. Καλό μήνα Λυσίππη μου με το γιορτινό βραβείο που πολύ μου άρεσαν τα δικά σου λόγια αλλά και οι απαντήσεις .
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα και σε σένα, Νικόλ μου. Και καλή βδομάδα.
      Να είσαι καλά για τα καλά σου λόγια!!
      Σ΄ευχαριστώ πολύ!!! :)

      Διαγραφή
  6. αχαχα! όχι που δεν θα τα έκανες όλα λίμπα! Αργείς λίγο να εμφανιστείς εδώ μέσα αλλά όταν επανέρχεσαι του δίνεις και καταλαβαίνει!
    Ωραίο το βραβειάκι! Το πήρα κι εγώ αλλά δεν αυτή τη φορά με έχει πιάσει το σοβαρό μου! Το ετοίμαζα για σήμερα αλλά το άφησα στην άκρη... Ζουμιά με πιάνουν όταν πιάνω τις αναμνήσεις!

    Φιλάκια κοριτσάρα μου!
    Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα εγώ για άκρως σοβαρό το πήγαινα, αλήθεια. Το είχα αποφασίσει, το είχα κλειδώσει. Δεν ξέρω τι έπαθα και λοξοδρόμησα όταν το έγραφα. Κάτι θα είχε ο καφές μάλλον. Περιττό να σου πω ότι το "τρεις λαλούν" κράτησε μέχρι αργά το μεσημέρι, ώσπου πέσανε οι μπαταρίες πια κι ήρθα στα ίσα μου. Ρώτα την έρμη την αδερφή μου τι τράβηξε με την Lysipponna -τραγούδι, χορός, παλαμάκια. Χαμός! χαχαχα

      Φιλιά πολλά, γλυκό μου αριστάκι.
      Καλό μήνα και σε σένα!!!

      Διαγραφή
  7. Εμένα με ξεσηκώνει μεταξύ άλλων και το santa claus is coming to town...τρελαίνομαι γι΄αυτό!!
    Κατά τα άλλα απόλαυσα τις απαντήσεις σου και απαιτώ να σου δίνουν συνέχεια βραβεία για να στολίζεσαι κι αναλόγως...χαχα!
    Φιλιά πολλά και σου εύχομαι έναν υπέροχο μήνα!
    (Να χαίρεσαι τη μαμά σου, χρόνια της πολλά!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα μιλάει η Αναστασία: Μη λες τέτοια, Μαράκι μου, γιατί θα ψωνιστεί το Λυσίππη, κι αλίμονό μας μετά. Είναι ικανή όχι μόνο να μας κάνει πασαρέλα αλά Εβαντζελίστα, αλλά να το ρίξει και στο ράψιμο, σαν άλλος Γκαλιάνο.

      Λυσίππη χίαρ: Ζω κι αναπνέω για το δυναμικό και φανατισμένο μου κοινό. Ευχαριστώ, ευχαριστώ!!!

      Αναστασία πάλι: Είδες που σ' τα έλεγα εγώ;; Την ξέρω απ' την καλή κι απ' την ανάποδη. Το ξεφούρνισμα των υπολοίπων έπεται, να μου το θυμηθείς.

      Κι η παράνοια σταματάει εδώ...
      Σ' ευχαριστώ πολύ, γλυκό μου Μαράκι.
      Και για τα καλά σου λόγια και για τις ευχές σου!!!
      Σε φιλώ πολύ πολύ!!!!!!

      Διαγραφή
  8. Είσαι τρελό μουτράκι εσύ!! Σε απολαμβάνω κάθε φορά και τώρα γέλασα πολύ με την παιδική ανάμνηση! Πολύ την πάω την μαμά σου, κάτι τέτοια τα κάνω κι εγώ για να μην πλήττουμε και γελάμε πολύ!
    Ωραία τα ξένα τραγουδάκια που επέλεξες!
    Καλό μήνα μικρή μου σκορπίνα και σ'ευχαριστώ για άλλη μία φορά για τα υπέροχα σχόλιά σου.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, θα κάνατε ζούπερ ντούπερ ντουέτο τα δυο σας!!!
      Σ' ευχαριστώ πολύ, γλυκύτατο Κατερινάτσι. ♥

      (Τα υπέροχα -> στις υπέροχες, έτσι πάει!!)

      Διαγραφή
  9. Ααα Λυσιππάκι μου, το ομολογώ.. με αυτή τη φορεσιά είσαι μια ζωγραφιά!! Σου πάει λέμε!! :-)
    Τα τραγούδια πολύ όμορφα, τελικά υπάρχουν πολλά αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και θα ανακαλύψω και άλλα που δεν ήξερα τους τίτλους! :Ρ
    Οι απαντήσεις σου είναι φανταστικές!! Σου εύχομαι έναν όμορφο μήνα και ότι επιθυμεί η καρδούλα σου να έρθει, με λίγη τύχη βέβαια! ;)
    Φιλάκια γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαβάζω το σχόλιό σου, σκέφτομαι τι έγραψα στην Μαρία παραπάνω και λιώνω, περιστεράκι μου μικρό!!! χαχαχα Ντάτσει, ντάτσει. Δεν θα ψωνιστώ, θα κρατηθώ στο ύψος μου... κιουρία ταπεινή και σεμνή.
      Σ' ευχαριστώ, μέσα απ' την καρδιά μου, για τα τόσο όμορφα και γλυκά σου λόγια. Είδα ότι το πήρες κι εσύ το βραβειοπαίχνιδο, οπότε σε αναμένω μ' ανυπομονησία. :))

      *Φιλί τεράστιο (κι αντεύχομαι ολόψυχα!!)

      Διαγραφή
  10. Γέμισες Χριστούγεννα το μπλοκ σου και αναμνήσεις!
    Να είσαι καλά Λυσιππάκι μου, με το καλό να έρθουν οι γιορτινές μέρες και να γεμίσεις με δώρα εκείνους που αγαπάς :-)
    Καλό μήνα σου εύχομαι ....
    φιλιά πολλά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ανάμιξη των Χριστουγέννων με αναμνήσεις, γεννά πάντοτε τα πιο υπέροχα γλυκίσματα... σαν ζαχαρωμένες χρυσόσκονες (μα τι σκέφτηκα πάλι η τελειωμένη γλυκατζού!).

      Ευχαριστώ κι ανταποδίδω ολόψυχα, Λεβινάκι μου. Ό,τι καλύτερο για σένα και την οικογένειά σου. Η γέννηση του Θεανθρώπου να οδηγεί πάντοτε τα βήματά σας!!

      Διαγραφή
  11. Αχ! κοριτσάκι μου σ'ευχαριστώ πάρα πολύ που με σκέφτηκες....η αλήθεια είναι πως χρωστάω πολλά, όμως τώρα που πλησιάζουν οι διακοπές και θα έχω περισσότερο χρόνο θα απαντήσω στα παιχνίδια που χρωστάω....!
    Όμορφη η ιστορία σου...και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ως προς τα δώρα....τα υλικά μπορούμε και μόνοι μας να τα αποκτήσουμε, το θέμα είναι να χαρίζουμε αγάπη με όποιο τρόπο μπορούμε :)))
    Καλή σου μέρα και πάλι σ' ευχαριστώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, αυτό είναι το σημαντικότερο δώρο, Ωραιοζήλη μου. Γεμίζει, απαλύνει, γλυκαίνει... όλα τα μπορεί αυτό το δώρο.

      Όποτε μπορείς, μάτια μου.
      Σ' ευχαριστώ πολύ...

      Διαγραφή
  12. Ουπς! Έπρεπε να φοράω κι εγώ τα Χριστουγενινάτικά μου???
    Με μια απλή φορμίτσα είμαι! (Αλλά φοράω καλτσάκια με χιονάνθωπο -αν αυτό σώζει κάπως την κατάσταση!-)
    Κοπελιά είσαι απόλαυση!!! (Αλλά προφανώς, ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!!!)
    ;-)
    Σε φιλώ πολύ-πολύ!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεκτά τα χιονανθρωποκαλτσάκια. Απουσία δεν θα μπει, αφού σε κάνουν ξωτικούλι, που σε κάθε του βήμα σκορπά χριστουγεννιάτικη μαγεία και χαρά. Αν έχεις και μελομακάρονο στο χέρι, έχεις καβατζάρει κι έπαινο.

      -Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ, Γιάννα μου!!!

      Διαγραφή
  13. Να το χαίρεσαι το βραβείο κορίτσι ! :-)
    Μου άρεσε πιο πολύ απ'όλες η απάντησή σου ως προς το δώρο που θα ήθελες... δεν περίμενα να διαβάσω κάτι διαφορετικό από εσένα!

    Φιλί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολύ μου άρεσαν οι απαντήσεις σου και η ανάμνησή σου! Μουσικά δε ταυτιζόμαστε απόλυτα!

    Καλό βράδυ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πειράζει. Θα φοράω τ' ακουστικά μου, να μην σ' ενοχλώ. :))
      Σ' ευχαριστώ θερμά!!! Καλό μας ξημέρωμα!!!

      Διαγραφή
    2. Τώρα διαβάζω την ανάρτησή σου, βλέπω τις μουσικές σου επιλογές και τραβάω τ' ακουστικά απ' το λάπτοπ... γιατί κατάλαβα ότι αυτό το "δε" δεν είναι το αρνητικό μόριο. :))

      Διαγραφή
    3. Χαχαχα! Από τις κλασσικές παρεξηγήσεις που μπορεί να γίνουν, ειδικά στον γραπτό λόγο, κάτι σαν το ηξης αφίξης ουκ εν πόλεμω θνίξεις.

      Καληνύχτα!

      Διαγραφή
  15. ωραίο βραβείο..ωραίες όλες σου οι απαντήσεις ..να το χαρείς το βραβείο σου
    δελφινάκι ευχαριστά που το σκέφτηκες και του δίνεις βραβείο
    με τη πρώτη ευκαιρία θα κάνω σχετική ανάρτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ, Δελφινάκι μου.
      Περιμένω και τις δικές σου απαντήσεις. :)
      Φιλούθκια πολλά και γλυκά!!

      Διαγραφή
    2. Ανάρτηση για το χριστουγεννιάτικο βραβείο, εδώ
      http://delfinaki-sunset.blogspot.com/2013/12/christmas-award.html

      Διαγραφή
  16. Κουμπαρόνι μου γλυκό, πόσο πολύ σε ευχαριστώ!!!!!!!!!!
    Άκου τι έχω πάθει εναλλάξ: κόβεται το ίντερνετ, μετά το τηλέφωνο, μετά το ρεύμα (!!), 2-3 μέρες τώρα αυτό γίνεται συνέχεια!! Το δε ίντερνετ;;; Σκατά σόρρυ κιόλας: στον επόμενο τόνο έχω ίντερνετ, στον επόμενο τόνο δεν έχω ίντερνετ κλπ κλπ κλπ! Ουφ! Τα νεύρα μου!! Το βραβειάκι εννοείται ότι το παίρνω, το βάζω στο ντουλάπι και περιμένω να έρθει το ίντερνετ αλλά και το κέφι μου... Γλυκό φιλάκι κουμπαρόνι μου! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. (Ξύνει κεφάλι:) Μα στ' Ανεμοδαρμένα Ύψη μένεις;;;;
      Ένα καφεδάκι με την παρέα ενός λουλουδιού, για να χαμογελάσεις.
      Καλημερούδια, κουμπαράκι μου!!!

      https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1374790_223613984464963_845263353_n.jpg

      Διαγραφή
  17. τί ωραίο βραβειάκι.
    εύχομαι πολλά ακόμη.
    σε φιλώ πολύ Λύσιππη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αξιώθηκα να περάσω κι εγώ..
    Άργησε η επίσκεψη γιατί η διάθεση βρίσκεται στα τάρταρα τελευταία και δεν γυρνάω πολύ στις blogoγειτονιές μην σας μαυρίσω όλους..χαχα
    Μ'αρέσει κι εμένα πολύ το feliz Navidad!!!κάθε χρόνο παίζει από τα πρώτα <3
    Ελπίζω να χτύπαγες παλαμάκια στην μάνα σου ε!! :)
    τα φιλιά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, είναι πολύ όμορφο και ξεσηκωτικό τραγουδάκι. Θυμάμαι ότι μας το είχε μάθει η καθηγήτρια στο φροντιστήριο των αγγλικών. Όποτε το έβαζε γινόταν χαμός. :)

      Εννοείται!! Πρώτη και καλύτερη -μιας κι είναι λιγοστές οι φορές που αποφασίζει να χορέψει!! Το είχα χαρεί πολύ!!

      Ελπίζω να φτιάξει σύντομα η διαθεσούλα.
      Φιλάκια πολλά!!

      Διαγραφή
  19. κοριτσαρα μου καλημερα!
    περασα να σου πω οτι εχεις βραβειο απο μενα
    αλλα μολις ειδα οτι το εχεις παρει ηδη!
    δε πειραζει!
    φιλακια πολλα! να εισαι καλα <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου, Κική μου!!
      Όχι μόνο το πήρα, αλλά στο έχω δώσει κιόλας. Είδες όταν συναντώνται τα μεγάλα πνεύματα; :P :)

      Διαγραφή
  20. Εύχομαι οι ευχές σου να πραγματοποιηθούν!

    μα ρε συ πώς θυμόμαστε τα παιδικά μας Χριστούγεννα ε; Ήταν ανέμελα και αθώα. Εγώ θυμάμαι πως περίμενα την πρωτοχρονιά τα δώρα και πως έπρεπε να κοιμηθούμε και να τα ανοίξουμε το πρωί! Βάσανο! χαχαχα

    φιλιάαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορούν να μην είναι χαραγμένα στο μυαλό; Αφού ζούσαμε (σ)το παραμύθι. Αχ, ευτυχισμένα χρόνια. Ας ξαναγινόμουν πέντε χρονώ (είπε η γιαγιούλα! :P).

      Σ' ευχαριστώ πολύ, κι αντεύχομαι θερμά.
      Φιλάκια, κορίτσι. :)

      Διαγραφή
  21. Πολύ όμορφη η φωτό με τη γατούλα φίλη μου και χαίρομαι που σε βρίσκω!
    Τρυφερές αναμνήσεις με χορό με κέφι και με αγάπη!
    Εύχομαι από καρδιάς να διατηρούνται πάντα στη ζωή σου!
    Καλή συνέχεια! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι γλυκά λόγια, και πόσο σ' ευχαριστώ, Κατερίνα μου.
      Όσο καίει η Αγάπη στο τζάκι της ψυχής μας, δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα. Και μακάρι να καίει πάντοτε, γιατί είναι η μόνη κινητήριος δύναμη.

      Καλώς ήρθες στο σπιτικό μου!! :)

      https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash2/425962_296210150489303_336083448_n.jpg

      Διαγραφή
  22. Να το χαίρεσαι το βραβειάκι Λυσσίπη μου!

    Όσο για τα Χριστούγεννα που είναι just around the corner που λένε και τα αγγλάκια. εύχομαι να σε βρούν χαρούμενη , ευτυχισμένη, με υγεία και ως Λοβ αδδικτ να ευχηθώ και έναν νέο έρωτα ή αν υπάρχει ήδη πολύ αγάπη.

    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω! Είσαι πολύ πολύ γλυκιά!! Σ' ευχαριστώ πολύ.
      Ανταποδίδω εκ βαθέων... ό,τι καλύτερο, αγαπημενάκι. ^_^

      Διαγραφή